Boghvedepandekager med cacao

Pandekager lavet af boghvedemel er virkelig lækre. Det kræver lidt øvelse at lave boghvedepandekager, men når du først mestre det, så er det nogle smagsfyldte og lækre pandekager du får. Du kan servere dem med bær, ahornsirup, hakkede nødder, is eller som på billedet med noget cacao på.

Du kan spise boghvedepandekager til både dessert og som madpandekager.


Ingredienser 4 – 6 pandekager

2 1/2 dl Boghvedemel
1/2 tsk salt
2 spsk Olivenolie eller raspolie
3 1/2 dl mandelmælk eller vand
1 æg
1 tsk vanilieekstrakt


Fremgangsmåde 

Boghvedemel, salt, 1 spsk olivenolie, mandelmælk, æg og vanilieekstrakt piskes sammen til en jævn blanding.

Varm resten af olien på en stegepande ved middelhøj varme. Sørg for at panden er helt tildækket af olie.

Hæld ca. 1/2 dl pandekagedej på panden. Sørg for at dejen fylder hele panden ud.

Steg pandekagerne til de er gyldne og kanterne begynder at vende op af. Vend efterfølgende pandekagen og steg på den anden side.

Resten af dejen laves ligeledes til pandekager.


Tips

Du kan bruge bær eller marmelade som fyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *